De rallycommissie van de Ronde Tafel 127 Haaksbergen is druk in de weer ook dit jaar weer een onvergetelijke rally te organiseren.

De Ronde Tafel Rally, editie 2018 gaat plaatsvinden op zondag 3 juni. Tijdens een dag-vullend programma zullen wij u voorzien van koffie met krentewegge bij de start, een heerlijke lunch halverwege de rally en als afsluiting natuurlijk weer een BBQ op een prachtige eindlocatie.

U kunt zich nu opgeven voor de rally van 2018. Op onze website http://www.rt127.nl/inschrijving-rally-2018/ , vindt u het inschrijfformulier. Een e-mail sturen naar service@rt127.nl is natuurlijk ook mogelijk. Circa twee weken voor de start van de rally ontvangt u de benodigde informatie. Kosten voor de rally zijn 127 euro per equipe (bestaand uit 1 auto en 2 personen) eventueel meer personen kunnen voor 50 euro p.p. deelnemen.

Goede doelen
De opbrengsten van de diverse Ronde Tafel 127 evenementen zullen dit jaar zoals elk jaar besteedt worden aan een aantal locale goede doelen. Dat is de Stichting Schaapskudde te Haaksbergen en het landelijke doel: Stichting vier het leven.

Alle bolides zijn welkom! Rij mee voor het goede doel!

We kijken uit naar uw aanmelding en hopen dat u dit evenement ook binnen uw eigen netwerk zou willen delen. 

Met vriendelijke groet,

Ronde Tafel Haaksbergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *