Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Badeendjes Race Haaksbergen

Elke twee a drie jaar organiseert de Ronde Tafel Haaksbergen de "Badeendjes Race". Deze Race is eigenlijk een ludieke manier van het organiseren van een loterij.
Simpel gezegd: je gooit een vracht met genummerde badeendjes in de Haaksbergse Schipbeek en kijkt welke er als eerste over de finish komt. Alle eendjes zijn genummerd en deze nummers komen overeen met de nummers op de te verkopen loten. Tijdens de race zal er professioneel commentaar gegeven worden en zullen de eendje aangemoedigd worden door alle toeschouwers.

Goede doelen
De opbrengst van alle door de Ronde Tafel georganiseerde evenementen wordt verdeeld over een landelijk en een lokaal doel. Als lokaal doel is er gekozen voor de door bezuinigingen geplaagde basisscholen in Haaksbergen.

Koningsklasse
Om de opbrengst te kunnen verdelen over de deelnemende scholen zullen er ook een aantal "Reuze Eenden" deelnemen. De volgorde van binnenkomst van deze "Reuze Eenden" bepaalt uiteindelijk de hoogte van de bijdrage. Prijzen Na afloop maakt u met uw deelname kans op prachtige prijzen waarvan er meer dan 50 te winnen zijn.

Kinderfeest
Na afloop van de race zijn er diverse activiteiten voor de kinderen zoals een kindervoorstelling, kinderdisco en kunnen de kinderen zich laten schminken. Tevens wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Kortom een evenement voor groot en klein.