12 juni 2022

rondetafel rally 2022

We hebben dit jaar weer een prachtige rally uitgezet waar we in alle vrijheid van kunnen genieten. Met een schitterende lunch en eind locatie. Na het succes van vorig jaar hopen we u ook nu weer te verwelkomen. Ook dit jaar hebben we weer een mooi doel uitgekozen waar we voor gaan rijden, Stichting WensAmbulance Oost-Nederland.

• Alle auto ́s zijn welkom.
• Een equipe bestaat uit maximaal 2 personen.
• Kosten zijn € 127,- + per equipe. (met de mogelijkheid om een extra gift te doen voor Stichting WensAmbulance).
• Hiervoor krijgt u een goodybag, een routeboek voor de ochtend-en middagrit, een overheerlijke lunch, een afsluitende hap op de eindlocatie en een mooi aandenken aan uw deelname

Naast het vast inschrijfgeld van €127,- per deelnemende equipe heeft u dit jaar de mogelijkheid om een losse donatie te selecteren. De gekozen donatie komt volledig ten goede van Stichting WensAmbulance Oost-Nederland.

Stichting wensambulance

WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van onze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

Inschrijving

Schrijf u snel in want vol is vol. Laten we er weer een mooi jaar van maken met een mooie opbrengst voor Stichting WensAmbulance. Na inschrijving zult u van ons een factuur ontvangen met meer informatie. 

U krijgt van ons een factuur toegezonden.