2 juli 2023

rondetafel rally 2023

We zijn trots om aan te kondigen dat we dit jaar weer een prachtige rally hebben uitgezet. Na het succes van vorig jaar zijn we weer terug en we hopen jullie allemaal te verwelkomen.

Deze rally is niet zomaar een ritje in de auto. We hebben een prachtige route voor jullie uitgestippeld, inclusief een schitterende lunch en een bijzondere eindlocatie. Dit jaar hebben we ook weer een mooi doel gekozen waar we voor gaan rijden: Junimo. Met jullie hulp willen we deze stichting ondersteunen, zodat zij hun waardevolle werk kunnen voortzetten.

We willen iedereen uitnodigen om mee te doen aan deze rally, ongeacht welk type auto je hebt. Een equipe bestaat uit maximaal 2 personen en de kosten zijn €227,- per equipe. Daarnaast hebben jullie de mogelijkheid om een extra gift te doen voor Junimo.

Voor dit bedrag ontvangt u het “Rally arrangement” voor 2 personen:

  • Heerlijk genieten van koffie met krentewegge,
  • fruit voor onderweg
  • een routeboek
  • een goodiebag 
  • een lunch op een prachtige locatie
  • en om af te sluiten een heerlijk diner.

We willen ook graag benadrukken dat jullie naast het vast inschrijfgeld van €227,- per equipe ook de mogelijkheid hebben om een losse donatie te selecteren voor Stichting Junimo. Deze donatie komt volledig ten goede aan dit goede doel.

Schrijf je dus snel in voor deze geweldige rally en help ons om Junimo te steunen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen!

Junimo

Vriendschap is belangrijk. Kinderen uit het speciaal onderwijs hebben vaak minder sociale contacten in hun directe omgeving doordat zij verder weg op school zitten. Ze vinden moeilijk aansluiting bij andere kinderen en spelen daardoor minder samen. JuNiMo biedt deze kinderen de mogelijkheid bieden om sociale contacten op te bouwen door samen te zijn in de vorm van een speelmiddag.

Inschrijving

Schrijf u snel in want vol is vol. Laten we er weer een mooi jaar van maken met een mooie opbrengst voor Junimo. Na inschrijving en betaling zult u van ons een factuur ontvangen met meer informatie.