ROUND SUNDAY 

De Round Sunday is na de eerste editie al een fenemeen in Haaksbergen.
Round Sunday is een Herenzitting, ofwel entertainment voor ondernemers en hun relaties, met een knipoog naar netwerken. Men only, smoking verplicht.

Bekijk hieronder de Round Sunday compilatie.


Inschrijfformulier Round Sunday 2015

 

Wat moeten we ons voorstellen bij zo’n Herenzitting? Een verkapte netwerkdag in de sfeer van een Oktoberfest. De gasten zullen zich geen moment vervelen met eersteklas acts op allerlei gebied. Er zijn optredens van topartiesten uit de muziekwereld en er zijn diverse comedians. Ook staan bekende plaatselijke bands op het podium. En niet te vergeten een gastvrouw van naam. Zij heeft een belangrijke rol in het programma. Uiteraard kan deze dame zo’n zaal vol mannen wel aan…

Dankzij de steun van Vrienden van de Ronde Tafel is de eerste editie van de Round Sunday ijzersterk van start gegaan. Voor de komende editie is het wel duidelijk: "Daar moet je bij zijn!”.
Tuurlijk gaat het om de gezelligheid en het onderhouden van zakelijke contacten. Maar we doen het voor het goede doel. De opbrengst van de eerste Round Sunday is voor de landelijke stichting ‘Jarige Job’ en een plaatselijk project.

En wat kost zo’n onderhoudend netwerkuitje nou? “Ondernemers kunnen bij ons zakelijke kaarten bestellen voor 127 euro per stuk. Dat is all inclusive! Je kunt losse plaatsen reserveren maar ook een hele tafel boeken. Round Sunday begint met het leggen van een stevige bodem voor de rest van de dag. Verder zijn alle hapjes en drankjes inbegrepen.”