Bijdrage van iedereen

SERVICES

Service en de gedachte dat iedereen op zijn manier een bijdrage behoort te leveren aan de maatschappij zit diep geworteld bij de Ronde Tafel Haaksbergen. De Servicecommissie initieert elk jaar een aantal service projecten en bepaalt welke goede doelen hiermee gesteund worden.
Vrijdag 8 maart

Night Run

Ren mee op vrijdagavond 8 maart 2024 om 19:00 tijdens de URBAN NIGHT RUN Haaksbergen!

 

Servicesprojecten

vlonderpad haaksbergerveen

In het Haaksbergseveen ligt een vlonder pad. Dit prachtige vlonderpad gaat midden door misschien wel één van de mooiste stukjes natuur dat Haaksbergen Rijk is. Wandelaars kunnen hier genieten van een uniek stukje natuurlijk. Helaas is het vlonderpad erg slecht aan toe. Zo slecht dat het aan vervanging toe is. Na een oproep in de krant van Boswachter Jeroen voor een vorm van crowdfunding of sponsoring zijn we direct in actie gekomen.

Ronde Tafel Rally

Het jaarlijks terugkerende Rally event van de Ronde Tafel Haaksbergen is inmiddels een bekent serviceproject in de regio. Met ruim 35 deelnemende equipes wordt er een dag vullende rally gereden welke traditioneel start met koffie & krentewegge, een heerlijke lunch heeft op de meest unieke locaties en afgesloten wordt met een gezamenlijke barbecue/buffet. 

Het Livio uitje

Wij organiseren in afstemming met Livio Haaksbergen verschillende activiteiten waarbij we de verschillende bewoners van de zorgcentra’s/vestigingen in het zonnetje zetten. De uitjes variëren van wandelingen, ritje met de trein (MBS) incl. lunch en een unieke bus rit op de nieuwe N18, nog voor de officiële opening.

Zon in de Schoorsteen

Helaas zijn er ook in Haaksbergen meerdere eenzame ouderen die in de december periode weinig mensen hebben om de feestdagen mee door te komen. Stichting de Zonnebloem Haaksbergen zorgt samen met haar vrijwilligers voor cadeautjes voor deze eenzame groep mensen. De Ronde Tafel Haaksbergen ondersteund dit initiatief door met de leden van de Ronde Tafel de verschillende cadeautjes rond te brengen en ter plekke wat tijd met de mensen door te brengen.

de zonnebloem haaksbergen

Military Boekelo

in de herfst van 2019 heeft de Ronde Tafel Haaksbergen tijdens de Military in Boekelo een prachtige eet en drink stand ingericht langs het parcours van de Crosscountry. We hebben vele bezoekers/wandelaars mogen voorzien van een natje en een droogje en daarmee een prachtig bedrag ingezameld wat ten goede komt van onze goede doelen.

Logo-military-boekelo-003

“Adopt, Adapt, Improve”

Goede Doelen

Service en de gedachte dat iedereen op zijn manier een bijdrage behoort te leveren aan de maatschappij zit diep geworteld bij de Ronde Tafel Haaksbergen. De Service Commissie initieert elk jaar een aantal service projecten en bepaalt welke goede doelen hiermee gesteund worden.